Εθελοντικό Παζάρι Αλληλεγγύης των Κατασκηνώσεων ΧΠΧΝ – 2018

December 4, 2018

Εθελοντικό Παζάρι Αλληλεγγύης των Κατασκηνώσεων ΧΠΧΝ – 2018

Εθελοντικό Παζάρι Αλληλεγγύης Χειροτεχνημάτων και Μεταχειρισμένων. Bazaar 2018 – 8-9 Δεκεμβρίου 2018 στο κλειστό γυμναστήριο “Ιωάννης Φωκιανός”

Παζάρι μεταχειρισμένων ειδών και χειροτεχνημάτων διοργανώνει η ομάδα εθελοντών των Κατασκηνώσεων Χαρούμενα Παιδιά Χαρούμενα Νιάτα (Κατασκηνώσεις Χαρούμενα Παιδιά-Χαρούμενα Νιάτα (Happy Children-Happy Youth)) και οι φίλοι τους, το Σάββατο και την Κυριακή 8 & 9 Δεκεμβρίου στο Εθνικό Γυμναστήριο Αθηνών “Φωκιανός” (απέναντι από το Καλλιμάρμαρο Στάδιο)
Θα προσφερθούν αντικείμενα που δεν χρειάζονται πλέον, αλλά που κάποιος άλλος μπορεί να τα χρησιμοποιήσει. Επειδή “τα πράγματα χάνουν την αξία τους όταν δεν χρησιμοποιούνται”, ξαναδίνουμε αξία, προσφέροντας πράγματα αχρησιμοποίητα αλλά όχι άχρηστα.
Τα αντικείμενα που δεχόμαστε είναι αυτά που θα χαρίζαμε σε μια φίλη ή ένα φίλο. Είναι αυτά που θα θέλαμε να μας κάνουν δώρο. Είναι αντικείμενα που έχουν την αγάπη μας, είναι καθαρά και σε καλή κατάσταση.
Γιατί; Για να βοηθήσουμε τα παιδιά της μεγάλης ανάγκης που φιλοξενούνται δωρεάν από τα Χαρούμενα Παιδιά-Χαρούμενα Νιάτα.
Πότε; Σάββατο και Κυριακή 8 & 9 Δεκεμβρίου 2018, ώρες 10.00 έως 20.30
Που; στο Γυμναστήριο Ιωάννης Φωκιανός, απέναντι από το Καλλιμάρμαρο στάδιο, Βασιλίσσης Όλγας 1, Αθήνα – Ζάππειο
Τι να προσφέρετε; Διακοσμητικά είδη, παιχνίδια, είδη κουζίνας, ποδήλατα, πίνακες, αξεσουάρ, μικροέπιπλα, μικρές συσκευές, βιβλία, κόμικς, συλλεκτικά αντικείμενα, φορητούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές, τσάντες, ζώνες, κοσμήματα, συσκευασμένα και τυποποιημένα τρόφιμα (π.χ. γλυκά κουταλιού, μαρμελάδες, κρασί) κ.τ.λ.
Τι θα βρείτε εκεί; Αυτά που θα έχουν προσφερθεί!
Χαρίστε μας πράγματα που δεν χρειάζεστε, ελάτε να τα διαθέσετε οι ίδιοι! Εσείς παραχωρείτε περιττά πράγματα, αυτοί που τα χρειάζονται τα αγοράζουν σε πολύ χαμηλές τιμές και όλοι μαζί βοηθάμε το σωματείο να βοηθήσει τα παιδιά της μεγάλης ανάγκης!

Πληροφορίες εδώ